Skip to Content

Za tiste, ki to uresničijo

Pattex zgodovina

Pattex je zanesljiv partner, ki omogoča končnim uporabnikom, da zrastejo na naslednjo raven znanja, zahvaljujoč močni podpori s pametnimi rešitvami za lepljenje in enostavnim vodenjem.

Pattex izdelki so na voljo v več kot 50 državah – pod številnimi sestrskimi blagovnimi znamkami, odvisno od regije, ki se razlikujejo le po imenu in dizajnu, ne pa tudi po tehnologiji ali logotipu. V Mehiki, na primer, se izdelki imenujejo "Resistol", v Kanadi pa jih potrošniki poznajo kot "LePage". V Nemčiji je moč lepljenja Pattexa v zadnjih nekaj desetletjih postala generizirana. Če se nekdo ali nekaj »lepi kot lepilo«, Nemci ponavadi rečejo, da se »lepi kot Pattex«.

PROFESIONALNO

Od leta 1956 je Pattex Professional Strong Bonding Power za obrtnike in gradbena dela. Pattex ponuja najmočnejši obseg za vsa pritrjevanja, lepljenje in popravila – vedno zagotavlja pravo rešitev – zagotovljen profesionalni rezultat.

POTROŠNIK

Pattex spada v najmočnejšo paleto lepil z enostavno in priročno uporabo za vsa domača dela pri lepljenju, montaži in popravilih z najvišjo kakovostjo.

Podjetje

O Pattexu
Misija

Opolnomočiti in navdihniti ustvarjalce in delavce na vseobsegajoč način, da odklenejo njihov polni potencial.

 

O Pattexu
Vrednote

Iznajdljivost:
Navdušuje nas globoko razumevanje potreb naših končnih uporabnikov in jih podpiramo, navdihujemo in vodimo. Vse, kar morda potrebujejo na svojem potovanju, je lahko dostopno (intuitivni vmesniki & plug + play – brez ovir za dostop ali časovnih omejitev) in »na dosegu roke« – ne glede na to, kakšno raven znanja imajo ali kaj potrebujejo. In če še nimamo rešitve, jo bomo našli. 

Mentaliteta delavca:
Prepričani smo, da lahko miselnost izvajalca sprosti nepričakovane moči in možnosti, zato izvajalce podpiramo in spodbujamo.

 

O Pattexu
Obljube

Naši uporabniki naj se počutijo opolnomočene, da zaupajo svojim sposobnostim in veščinam, ter se tako pripravijo na naslednjo raven, dobijo navdih in se lotijo novih ambicioznih projektov z boljšimi rezultati na najbolj učinkovit način.

 

Podjetje

Henkel deluje globalno z dobro uravnoteženim in raznolikim portfeljem. Podjetje ima s svojimi tremi poslovnimi enotami vodilne položaje v industrijskih in potrošniških podjetjih zahvaljujoč močnim blagovnim znamkam, inovacijam in tehnologijam.

Henkel Adhesive Technologies je vodilno podjetje na trgu lepil – v vseh industrijskih segmentih po vsem svetu. Henkel ima vodilne položaje na številnih trgih in v kategorijah po vsem svetu v svojih podjetjih za pranje in nego doma ter lepotilno nego.

Henkel, ustanovljen leta 1876, ima več kot 140 let uspeha. Leta 2021 je Henkel poročal o prodaji v višini več kot 20 milijard evrov. Podjetje po vsem svetu zaposluje približno 53.000 ljudi – strastno in zelo raznoliko ekipo, ki jo združujejo močna kultura podjetja, skupni namen in skupne vrednote. Kot priznani vodja na področju trajnosti ima Henkel najvišja mesta v številnih mednarodnih indeksih in lestvicah. Henklove prednostne delnice kotirajo v nemškem borznem indeksu DAX.

Za več informacij o Henklu obiščite www.henkel.si

Za več informacij o Adhesive Technologies obiščite

Morda bi vas zanimalo tudi