Pattex ONE FOR ALL– moč za reševanje vseh izzivov

Pattex One for All asortiman izdelkov to leto prinaša novo inovacijo  – Pattex One for All Click and Fix – montažno lepilo v posebnem aplikatorju za izjemno enostavno uporabo!

Vsa One for All lepila so bazirana na FlexTec tehnologiji. FlexTec polimer je patentirana Henklova tehnologija bazirana na fleksibilnih polimerih, ustvarjenih za odpornost na udarce, ekstremne temperature in učinkovit elastičen oprijem.

Preskusite najnovejša Pattex One for All lepila in rešite vse izzive!

V primeru nezadovoljstva nam to sporočite, tako, da izpolnite spodnji obrazec in nam po pošti na naslov Henkel Slovenija d.o.o., Industrijska ulica 23, 2506 Maribor pošljete uporabljen izdelek, slike uporabe izdelka, račun oz. čitljivo kopijo, pritožbo z navedenimi razlogi (če tega ne storite preko spletne strani), mi pa vam bomo vrnili denar.

   

Označena polja so obvezna.
To polje je obvezno
Označena polja so obvezna.
Označena polja so obvezna.
Označena polja so obvezna.
Označena polja so obvezna.
Označena polja so obvezna.
To polje je obvezno

 

 

Vse prejete pritožbe bodo ovrednotene s strani strokovnjakov iz družbe Henkel. Vsem sodelujočim, katerih pritožbe bodo utemeljene, bo v celoti povrnjen znesek nakupa izdelka. Znesek bo nakazan preko posredniške agencije na TRR račun posameznika.  Vsem ostalim, katerih pritožbe bodo neutemeljene, se preko e-pošte ali navadne pošte pošlje obrazložitev glede zavrnitve pritožbe. Pritožniki bodo obveščeni o vrednotenju in sprejetem sklepu v 10 delovnih dneh po prejemu pritožbe. Sodelujoči, katerih pritožbe bodo utemeljene, bodo morali posredovati številko TRR računa za nakazilo denarja. Celotna pravila in splošni pogoji nagradne igre so na voljo na www.pattex.si. S sodelovanjem v promociji se sodelujoči strinja s pravili in splošnimi pogoji promocije. Nakup je pogoj za sodelovanje v promociji. Organizator promocije je Henkel Slovenije d.o.o., Industrijska ulica 23, 2506 Maribor. E-pošta: lepilamb@henkel.com. Promocija traja od 01.04.2019 do 30.06.2019 v Sloveniji.