Zgodovina

Pattex

Pattex je zanesljiv partner, ki omogoča končnim uporabnikom, da zrastejo na naslednjo raven znanja, zahvaljujoč močni podpori s pametnimi rešitvami za lepljenje in enostavnim vodenjem.

Pattex izdelki so na voljo v več kot 50 državah – pod številnimi sestrskimi blagovnimi znamkami, odvisno od regije, ki se razlikujejo le po imenu in dizajnu, ne pa tudi po tehnologiji ali logotipu. V Mehiki, na primer, se izdelki imenujejo "Resistol", v Kanadi pa jih potrošniki poznajo kot "LePage". V Nemčiji je moč lepljenja Pattexa v zadnjih nekaj desetletjih postala generizirana. Če se nekdo ali nekaj »lepi kot lepilo«, Nemci ponavadi rečejo, da se »lepi kot Pattex«.

PROFESIONALNO

Od leta 1956 je Pattex Professional Strong Bonding Power za obrtnike in gradbena dela. Pattex ponuja najmočnejši obseg za vsa pritrjevanja, lepljenje in popravila – vedno zagotavlja pravo rešitev – zagotovljen profesionalni rezultat.

POTROŠNIK

Pattex spada v najmočnejšo paleto lepil z enostavno in priročno uporabo za vsa domača dela pri lepljenju, montaži in popravilih z najvišjo kakovostjo.