Wood Express – hitrovezoče lepilo za les

Lastnosti in prednosti

Veže se hitro na les, tako da lahko  hitro nadaljujete z ostalimi stvarmi. Začetni oprijem je dosežen po 5 minutah. Pattex Wood Express je brez topil in se lahko uporablja za lepljenje vseh vrst lesa, lesenih kompozitov in celo laminatov.

 

Vsebina:

  • plastenka 250 g          
  • plastenka 750 g       
  • vedro 5 kg  

 

Področja uporabe:

  • Vse vrste lesa

 

Skladiščenje:

Zaščititi pred zmrzovanjem. Temperaturam pod +6°C se je treba izogibati.

  • Drži v 5 minutah
  • Močna vezna moč
  • Brez topil  

Značilnosti izdelka

Nasveti  in triki

Več kot le les:

Ali ste vedeli, da lahko uporabite Pattex Wood-hitrovezoče lepilo za les za lepljenje slame, papirja ali celo kartona? Ali za ustvarjanje s svojim otrokom? In tudi za darila v zadnjem trenutku? Samo poglejte v vaši orodjarni. Pattex Wood lahko uporabite za vse od manjših popravil do težkih delovnih opravil.

 

Brez klešč?

Brez skrbi! Deli, ki so spojeni z lesnim lepilom potrebujejo nekaj časa in močan pritisk. Profesionalci potrebujejo klešče, ampak poglejte okrog sebe. Obstaja veliko predmetov okoli hiše, ki jih lahko uporabite kot drugo možnost. Težke knjige. Ali vedro vode. Prepričati se morate samo, da je celotna površina enakomerno obremenjena s pritiskom.

Korak za korakom / kako narediti

1. Poskrbite, da so površine čiste, suhe in brez maščob. Ker moramo dele enakomerno pritisniti, je lesno lepilo najbolje uporabiti za ploskve laminatov. Primeren je tudi za obdelovanje.

 

2. Nanesite lepilo na eno od površin ali na obe, če uporabljate trdi les. Ne uporabite preveliko lepila, tanka plast bo dovolj. Uporabite lopatico za širjenje lepila enakomerno po površini.

 

3. Izogibajte se dolgotrajnemu stiku z zrakom.  Lepilo mora biti še vedno mokro, ko pritisnete površine skupaj.

 

4. Pritisnite obe površini skupaj. Uporabi pritisk. Klešče, težke knjige ali kateri drugi težki predmeti bodo pomagali.

 

5. Pustite, da se lepilo posuši. Delo je končano!