Wood Standard

Lastnosti in prednosti

Pattex univerzalno lepilo za les lepi vse vrste lesa, lesene kompozite in celo laminate. Odlično za vse notranje projekte. Na vodni osnovi, brez topil in resnično močan.

 

Vsebina:

  • plastenka 250 g          
  • plastenka 750 g   
  • vedro 5 kg 

 

Področja uporabe:

  • Vse vrste lesa

 

Skladiščenje:

Zaščititi pred zmrzovanjem. Temperaturam pod +5°C se je treba izogibati.

  • Prilagojen na vse vrste lesa   
  • Močna vezna moč
  • Brez topil

Značilnosti izdelka

Nasveti  in triki

Več kot le les:

Ali ste vedeli, da lahko uporabite Pattex Wood za lepljenje slame, papirja ali celo kartona? Ali za obdelovanje s svojim otrokom? In tudi za darila v zadnjem trenutku? Samo poglejte v vaši orodjarni. Pattex Wood lahko uporabite za vse od težkih delovnih popravil do manjših obdelovalno uporabo.

 

Brez klešč?

Brez skrbi! Deli, ki so spojeni z lesnim lepilom potrebujejo nekaj časa in pritiska. Strokovnjaki potrebujejo klešče, ampak poglejte okoli. Obstaja veliko predmetov okoli hiše, ki jih lahko uporabite kot drugo možnost. Težke knjige. Ali vedro vode. Prepričati se morate samo, da je celotna površina enakomerno pritisnjena.

Korak za korakom / kako narediti

1. Poskrbite, da so površine čiste, suhe in brez maščob. Ker moramo dele enakomerno pritisniti, je lesno lepilo najbolje uporabiti za ploskve laminatov. Primeren je tudi za obdelovanje.

 

2. Nanesite lepilo na eno od površin ali na obe, če uporabljate trdi les. Ne uporabite preveliko lepila, tanka plast bo dovolj. Uporabite lopatico za širjenje lepila enakomerno po površini.

 

3. Izogibajte se dolgotrajnemu stiku z zrakom.  Lepilo mora biti še vedno mokro, ko pritisnete površine skupaj.

 

4. Pritisnite obe površini skupaj. Uporabi pritisk. Klešče, težke knjige ali kateri drugi težki predmeti bodo naredili svoje.

 

5. Vzamite 20-minutni počitek, medtem, ko so deli stisnjeni skupaj.