Pattex One for All – moč za reševanje vseh izzivov

1956 je Pattex na tržišče dal lepilo za univerzalno uporabo v gospodinjstvu. 60 let kasneje, je Pattex postal sinonim za zanesljive in edinstvene izdelke.

Pattex One for All asortiman izdelkov to leto prinaša dve novosti – Pattex One for All Universal in Pattex One for All Express montažno lepilo.

Pattex One for All Universal je univerzalno montažno lepilo idealno za vsa področja, v vseh razmerah. Lepi opeke, steklo, les, keramiko, kovine, kamnite ploščice, stiropor, PVS, plastiko (razen PE, PP, PTFE, akrilno steklo).

Pattex One for All Express je hitro montažno lepilo, ki ga lahko obremenimo po 20 minutah! Je izjemno močno in elastično z možnostjo lepljenja na mokrih površinah. Idealno je za lepljenje znotraj in zunaj. Lepi opeko, steklo, les, keramiko, kovine, kamnite plošče, stiropor, PVC, plastiko (razen PE, PP, PTFE, akrilno steklo).

Vsa One for All lepila so bazirana na FlexTec tehnologiji. FlexTec polimer je patentirana Henklova tehnologija bazirana na fleksibilnih polimerih ustvarjenih za odpornost na udarce, ekstremne temperature in učinkovit elastičen oprijem.

Preskusite najnovejša Pattex One for All lepila in rešite vse izzive!