Pattex One for All – moč za reševanje vseh izzivov

1956 je Pattex na tržišče dal lepilo za univerzalno uporabo v gospodinjstvu. 60 let kasneje, je Pattex postal sinonim za zanesljive in edinstvene izdelke.

Pattex One for All asortiman izdelkov to leto prinaša dve novosti – Pattex One for All Universal in Pattex One for All Express montažno lepilo.

Pattex One for All Universal je univerzalno montažno lepilo idealno za vsa področja, v vseh razmerah. Lepi opeke, steklo, les, keramiko, kovine, kamnite ploščice, stiropor, PVS, plastiko (razen PE, PP, PTFE, akrilno steklo).

Pattex One for All Express je hitro montažno lepilo, ki ga lahko obremenimo po 20 minutah! Je izjemno močno in elastično z možnostjo lepljenja na mokrih površinah. Idealno je za lepljenje znotraj in zunaj. Lepi opeko, steklo, les, keramiko, kovine, kamnite plošče, stiropor, PVC, plastiko (razen PE, PP, PTFE, akrilno steklo).

Vsa One for All lepila so bazirana na FlexTec tehnologiji. FlexTec polimer je patentirana Henklova tehnologija bazirana na fleksibilnih polimerih ustvarjenih za odpornost na udarce, ekstremne temperature in učinkovit elastičen oprijem.

Preskusite najnovejša Pattex One for All lepila in rešite vse izzive!

V primeru nezadovoljstva nam to sporočite, tako, da izpolnite spodnji obrazec in nam po pošti na naslov Henkel Slovenija d.o.o., Industrijska ulica 23, 2506 Maribor pošljete uporabljen izdelek, slike uporabe izdelka, račun oz. čitljivo kopijo, pritožbo z navedenimi razlogi (če tega ne storite preko spletne strani), mi pa vam bomo vrnili denar.

Sprejmem Pogoji uporabe in varovanje podatkov prebrano, razumljeno in sprejeto. *

* označena polja so obvezna.

Vse prejete pritožbe bodo ovrednotene s strani strokovnjakov iz družbe Henkel. Vsem sodelujočim, katerih pritožbe bodo utemeljene, bo v celoti povrnjen znesek nakupa izdelka. Znesek bo nakazan preko posredniške agencije na TRR račun posameznika.  Vsem ostalim, katerih pritožbe bodo neutemeljene, se preko e-pošte ali navadne pošte pošlje obrazložitev glede zavrnitve pritožbe. Pritožniki bodo obveščeni o vrednotenju in sprejetem sklepu v 10 delovnih dneh po prejemu pritožbe. Sodelujoči, katerih pritožbe bodo utemeljene, bodo morali posredovati številko TRR računa za nakazilo denarja. Celotna pravila in splošni pogoji nagradne igre so na voljo na www.pattex.si. S sodelovanjem v promociji se sodelujoči strinja s pravili in splošnimi pogoji promocije. Nakup je pogoj za sodelovanje v promociji. Organizator promocije je Henkel Slovenije d.o.o., Industrijska ulica 23, 2506 Maribor. E-pošta: lepilamb@henkel.com. Promocija traja od 01.04.2018 do 30.09.2018 v Sloveniji.